dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2014-12-23T09:38:08Z |
dc.date.available | 2014-12-23T09:38:08Z |
dc.date.issued | 2011-10 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1007 |
dc.description | Requisits d’higiene; Explotacions cunícules; Hygiene requirements; Food safey; Cuniculture; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Cunicultura |
dc.description.abstract | La carn de conill que es produeix a Catalunya ja és una carn de qualitat; amb tot, el sector cunícola català ha elaborat aquesta guia per transmetre les bones pràctiques
de producció i elaboració a productors i consumidors. D’aquesta manera, quan el consumidor adquireix carn de conill de granja, pot tenir la confiança d’emportar-se una carn de qualitat que garanteix una dieta sana i equilibrada, fet que contribueix a aconseguir un estil de vida saludable. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Cuniculicultura - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Rabbits |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | conejos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |