Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2014-12-23T09:38:08Z
dc.date.available2014-12-23T09:38:08Z
dc.date.issued2011-10
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1007
dc.descriptionRequisits d’higiene; Explotacions cunícules; Hygiene requirements; Food safey; Cuniculture; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Cunicultura
dc.description.abstractLa carn de conill que es produeix a Catalunya ja és una carn de qualitat; amb tot, el sector cunícola català ha elaborat aquesta guia per transmetre les bones pràctiques de producció i elaboració a productors i consumidors. D’aquesta manera, quan el consumidor adquireix carn de conill de granja, pot tenir la confiança d’emportar-se una carn de qualitat que garanteix una dieta sana i equilibrada, fet que contribueix a aconseguir un estil de vida saludable.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCuniculicultura - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshRabbits
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsconejos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple