dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | |
dc.date.accessioned | 2014-12-23T09:40:18Z |
dc.date.available | 2014-12-23T09:40:18Z |
dc.date.issued | 2013-05 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1008 |
dc.description | Requisits d’higiene; Complements alimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Dietary supplement; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Complementos alimenticios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control |
dc.description.abstract | Aquesta guia exposa, de manera clara i simplificada, quines són les mesures (prerequisits i punts de control crític) que determinen i asseguren la qualitat i seguretat alimentàries dels productes que els establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos posen en el mercat. Es tracta, doncs, d’un document entenedor i de consulta àgil, que mostra els punts essencials on les empreses han d’anar amb compte higiènicament per assegurar que la fabricació/comercialització dels seus productes compleix la normativa vigent i ofereix la seguretat alimentària màxima. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Suplements nutritius - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Dietary Supplements |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 32002-2012 |
dc.subject.decs | suplementos dietéticos |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |