| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2023-09-04T06:46:49Z |
| dc.date.available | 2023-09-04T06:46:49Z |
| dc.date.issued | 2023-07-28 |
| dc.identifier.citation | Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut; 2023. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10215 |
| dc.description | Meat sector; Sampling frequencies; Health protection |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Carn - Microbiologia |
| dc.subject | Carn - Inspecció |
| dc.subject | Indústria agroalimentària - Control de qualitat |
| dc.subject.mesh | Meat Products |
| dc.subject.mesh | Food Inspection |
| dc.subject.mesh | Food Samples |
| dc.title | Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.identifier.doi | 10.62727/DSalut.ASPC/10215 |
| dc.subject.decs | productos cárnicos |
| dc.subject.decs | inspección alimentaria |
| dc.subject.decs | muestras de alimentos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |