Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-09-04T06:46:49Z
dc.date.available2023-09-04T06:46:49Z
dc.date.issued2023-07-28
dc.identifier.citationCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut; 2023.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10215
dc.descriptionMeat sector; Sampling frequencies; Health protection
dc.language.isocat
dc.publisherSubdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCarn - Microbiologia
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subjectIndústria agroalimentària - Control de qualitat
dc.subject.meshMeat Products
dc.subject.meshFood Inspection
dc.subject.meshFood Samples
dc.titleCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsproductos cárnicos
dc.subject.decsinspección alimentaria
dc.subject.decsmuestras de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record