Resum
La comunitat de pràctica (CoP) Educació en higiene alimentària a les escoles neix l’any 2010 amb l’objectiu de proporcionar uns coneixements bàsics en higiene alimentària als escolars que els capaciti per a l’adopció d’uns hàbits higiènics correctes.
En la primera edició de la CoP (curs 2010-2011) vam elaborar uns materials didàctics pensats per a nens des dels 5 anys a educació secundària.
En aquesta segona edició hem dut a terme les actuacions següents:
Dissenyar material didàctic nou (els mots encreuats, les disfresses i els imants d’aliments).
Dissenyar uns tallers per a nens d’entre 5 i 8 anys que han estat impartits pels membres de la CoP a la Biblioteca Central de Castelldefels.
Proposar la realització d’activitats/tallers a diferents centres educatius. Aquests tallers han estat portats a terme per 16 professors de segon de primària.
Facilitar a la Facultat de Farmàcia – Campus de l’Alimentació de Torribera (Universitat de Barcelona) de Santa Coloma de Gramenet el material didàctic i la informació per realitzar dos tallers en l’àmbit de la festa ExpAliments.
Fer una enquesta de satisfacció als professors de les escoles on s’han impartit els tallers.
Paraules clau
Higiène alimentària; Escoles; Educació sanitària; Salut alimentària
Citació recomanada
Barberà Orús E, Gil Jurado P, Ventayol Martí B, Bofill de Valls L, Baró Salarí T, Brutau Izquierdo O, et al. Educació en higiene alimentària a les escoles: tallers escolars i enquestes. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014. (Gestió del Coneixement; 2012-2013).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10986Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: