dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:12:43Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:12:43Z |
dc.date.issued | 2009-06 |
dc.identifier.citation | Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1152 |
dc.description | Requeriments d'higiene; Gestió d'al·lèrgens i gluten; Indústria alimentaria; Hygiene requirements; Allergens and gluten management; Food industry; Requisitios de higiene; Gestión de alergenos y gluen; Indústria alimentaria |
dc.description.abstract | Aquesta guia proporciona una caixa d’eines per ajudar els establiments a incorporar
la gestió dels al·lèrgens alimentaris i del gluten en el seu pla d’autocontrols, avaluar
els riscos de la contaminació encreuada d’un producte amb un aliment o ingredient
al·lergogen, i garantir la veracitat de la informació facilitada en l’etiqueta. |
dc.description.abstract | Esta guía proporciona una ayuda para que los establecimientos incorporen la gestión de los alérgenos alimentarios en sus planes de autocontroles, evalúen los riesgos de la contaminación cruzada de un producto con un alimento o ingrediente alergénico y garanticen la veracidad de la información facilitada en la etiqueta. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Al·lèrgia alimentària - Prevenció |
dc.subject | Aliments - Indústria i comerç - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Allergens |
dc.subject.mesh | Food Industry |
dc.title | Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària |
dc.title.alternative | Guia para la gestión de los alérgenos y el gluten en la industria alimentaria |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 39160-09 |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | alérgenos |
dc.subject.decs | industria de alimentos |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |