dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:16:29Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:16:29Z |
dc.date.issued | 2011 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1157 |
dc.description | Requisits d’higiene; Producció de llet d'oví; Producció de llet de cabrum; Hygiene requirements; Sheep milk production; Goat milk production; Requisitos de higiene; Producción de leche de oveja; Producción de leche de cabra |
dc.description.abstract | A la Guia de pràctiques correctes d’higiene
per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum s'hi troba la normativa interpretada, ja que s'estableixen unes
directrius per facilitar-ne el compliment i alhora per donar les màximes
garanties de seguretat alimentària pel que fa a les llets d’oví i de
cabrum. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Cabres - Producció lletera - Aspectes higiènics |
dc.subject | Ovelles - Producció lletera - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Dairying |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | industria lechera |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |