dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:17:44Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:17:44Z |
dc.date.issued | 2008-12 |
dc.identifier.citation | Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1159 |
dc.description | Requisits d’higiene; Peixateries; APPCC; Hygiene requirements; Fishmongers; HACCP; Requisitos de higiene; Pescaderías |
dc.description.abstract | La guia permet a les peixateries adaptar-se a les exigències en matèria
de seguretat alimentària de la Unió Europea, que comporta el compliment
de requisits tan d’higiene com de traçabilitat dels productes. A més,
a la guia s’han afegit els requisits de la normativa de consum, a fi de
recollir en un sol document tota la informació que el peixater necessita
per servir els seus productes al públic. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Peix - Comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Fishing Industry |
dc.title | Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | industria pesquera |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |