Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:17:44Z
dc.date.available2015-02-02T12:17:44Z
dc.date.issued2008-12
dc.identifier.citationGuia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1159
dc.descriptionRequisits d’higiene; Peixateries; APPCC; Hygiene requirements; Fishmongers; HACCP; Requisitos de higiene; Pescaderías
dc.description.abstractLa guia permet a les peixateries adaptar-se a les exigències en matèria de seguretat alimentària de la Unió Europea, que comporta el compliment de requisits tan d’higiene com de traçabilitat dels productes. A més, a la guia s’han afegit els requisits de la normativa de consum, a fi de recollir en un sol document tota la informació que el peixater necessita per servir els seus productes al públic.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectPeix - Comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshFishing Industry
dc.titleGuia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsindustria pesquera
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple