Nota
Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/1162
dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:19:19Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:19:19Z |
dc.date.issued | 2011-12 |
dc.identifier.citation | Guia de bones pràctiques agrícoles per a la producció d'olives. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1162.1 |
dc.description | Bones pràctiques agrícoles; Producció d'olives; Requisits d'higiene; Good Agricultural Practices; Olive production; Hygiene requirements; Buenas prácticas agrícolas; Produccion de olivas; Requisitos de higiene |
dc.description.abstract | Aquesta guia determina les pautes de treball perquè cada acció s’estructuri sobre la base dels criteris GlobalGAP: estàndard de qualitat que estableix normes voluntàries a través de las quals es poden certificar productes agrícoles en tot el món. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Olives - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Olea |
dc.title | Guia de bones pràctiques agrícoles per a la producció d'olives |
dc.title.alternative | Guía de buenas prácticas agrícolas para la producción de aceitunas |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | Olea |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |