Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:22:32Z
dc.date.available2015-02-02T12:22:32Z
dc.date.issued2012-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/1169
dc.descriptionAPPCC; Requisits d'higiene; Elaboració d'oli d'oliva; HACCP; Hygiene requirements; Elaboration of olive oil; HACCP; Requisitos de higiene; Elaboración de aceite de oliva
dc.description.abstractL’objectiu d’aquesta Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’elaboració d’oli d’oliva verge és identificar i avaluar els diferents perills significatius per a la seguretat alimentària a l’hora d’elaborar l’oli d’oliva verge, d’acord amb les diferents referències legislatives, així com establir unes mesures i/o pràctiques que serveixin per eliminar o reduir els perills a nivells acceptables per garantir la protecció de la salut dels consumidors.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectOli d'oliva - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshVegetable Fats
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 31911-2012
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsgrasas vegetales
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple