Cerca
Ara mostrant els elements 1-7 d 7
Guia per a la prevenció i el control del tabaquisme des de l'àmbit pediàtric
(2003-12)
Aquesta guia té com a objectiu contribuir a la salut de la nostra població per mitjà de la implicació dels equips pediàtrics en la consecució de conductes de vida sana per part dels seus pacients, en aquest cas evitant-los ...
Guia per a l’eliminació de la parotiditis a Catalunya: bases científiques i programa
(2006-10)
Guia on es recullen de manera detallada les bases per a l’eliminació de les malalties immunoprevenibles en general, i específicament de la parotiditis, així com l’epidemiologia i la clínica de la malaltia i l’estratègia ...
Actuacions preventives a l'adolescència: guia per a l'atenció primària de salut
(2004-11)
Aquesta guia és el resultat de l’esforç conjunt d’un ampli grup de professionals de diferents àmbits i de les societats científiques i associacions, que han elaborat aquest seguit de recomanacions després d’un treball ...
Guia clínica per promoure l'abandonament del consum de tabac durant l'embaràs
(2006-05)
Aquesta guia clínica té com a objectiu prevenir i reduïr el tabaquisme actiu i l'exposició ambiental al fum de tabac de les dones i els infants. S'enmarga dins les recomanacions incloses al Protocol de seguiment de l'embaràs ...
Guia per a la prevenció i el control de la legionel·losi
(2001-12)
La Guia per a la prevenció i el control de la legionel·losi actualitza la informació sobre la malaltia, integra la normativa vigent sobre el control de les instal·lacions relacionades amb la legionel·losi i aposta pel futur ...
Guia tècnica per a la vacunació contra la pandèmia de grip pel virus A (H1N1) 2009: programa de vacunacions
(2009-11)
En aquest document es resumeixen els
processos que es van establir per al desenvolupament de les vacunes
pandèmiques i es donen les indicacions tècniques per realitzar la vacunació en la
pràctica assistencial a Catalunya.
Guia per a la prevenció i el control de la infecció per Escherichia coli O157:H7 i altres E. coli verotoxígenes
(2001-02)
La Guia per a la prevenció i el control de la infecció per E. coli O157:H7 i
altres E. coli verotoxígenes ha estat elaborada
per oferir als professionals sanitaris i de la indústria alimentària una actualització
de ...