dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-04-23T07:09:16Z |
dc.date.available | 2015-04-23T07:09:16Z |
dc.date.issued | 2015-03 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1458 |
dc.description | Restaurants; Requisits d'higiene; Catalunya |
dc.description.abstract | Aquesta guia pretén ajudar els responsables dels restaurants i també els treballadors (cuiners,
cambrers, etc.) a interpretar la diversitat de normatives legals de seguretat i higiene dels aliments
que provenen de la Unió Europea, de l’Estat espanyol i de Catalunya específicament. La guia,
l’ha elaborat un grup de treball format per professionals del sector de la restauració i tècnics
dels gremis i associacions de restaurants, i per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de
la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’aconseguir un text consensuat i molt pràctic per a
totes les persones implicades en el compliment de les normatives higienicosanitàries aplicables i
vigents als restaurants. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Restaurants |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Restaurants |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 9391-2014 |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | restaurantes |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |