Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-04-23T07:09:16Z
dc.date.available2015-04-23T07:09:16Z
dc.date.issued2015-03
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1458
dc.descriptionRestaurants; Requisits d'higiene; Catalunya
dc.description.abstractAquesta guia pretén ajudar els responsables dels restaurants i també els treballadors (cuiners, cambrers, etc.) a interpretar la diversitat de normatives legals de seguretat i higiene dels aliments que provenen de la Unió Europea, de l’Estat espanyol i de Catalunya específicament. La guia, l’ha elaborat un grup de treball format per professionals del sector de la restauració i tècnics dels gremis i associacions de restaurants, i per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’aconseguir un text consensuat i molt pràctic per a totes les persones implicades en el compliment de les normatives higienicosanitàries aplicables i vigents als restaurants.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectRestaurants
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshRestaurants
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 9391-2014
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsrestaurantes
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple