Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-10-22T10:28:48Z
dc.date.available2015-10-22T10:28:48Z
dc.date.issued2015-03-20
dc.identifier.citationAvaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1662
dc.descriptionLlet; Additius; Iodúria
dc.description.abstractL’informe recopila i analitza les darreres dades publicades sobre els continguts de iode de la llet i els factors que influeixen sobre aquests continguts, avalua el risc de la ingesta de iode arran del consum de llet de vaca i realitza una estimació de la contribució de la llet a la ingesta total de iode a través de la dieta.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIode
dc.subjectLlet - Tractament
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshIodine
dc.subject.meshMilk
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleAvaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca
dc.title.alternativeEvaluación del riesgo de la exposición al yodo por el consumo de leche de vaca
dc.title.alternativeAssessment of the risk of exposure to iodine in cow's milk
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsyodo
dc.subject.decsleche
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple