Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-01T13:14:03Z
dc.date.available2015-12-01T13:14:03Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationRecomanacions per a la preparació segura del sushi [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/1753
dc.descriptionJapanese cuisine; Recomendations
dc.language.isocat
dc.language.isochi
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectSushi
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCuina - Peix - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFishes
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleRecomanacions per a la preparació segura del sushi
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decspeces
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record