Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-01T13:14:03Z
dc.date.available2015-12-01T13:14:03Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationRecomanacions per a la preparació segura del sushi [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1753
dc.descriptionSushi; Cuina japonesa; Recomanacions
dc.description.abstractEl sushi es considera un aliment que té un risc potencial, per la qual cosa s’ha de preparar amb les precaucions suficients per tal d’evitar malalties de transmissió alimentària. El peix cru pot contenir microorganismes i paràsits perjudicials com ara Anisakis o Diphyllobothrium. Aquest fullet dona mesures de control de la higiene prou simples i efectives que es poden implementar en els restaurants per tal de reduir el risc que el sushi transmeti infeccions als consumidors.
dc.language.isocat
dc.language.isochi
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectSushi
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCuina - Peix - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFishes
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleRecomanacions per a la preparació segura del sushi
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decspeces
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple