dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-12-17T12:13:17Z |
dc.date.available | 2015-12-17T12:13:17Z |
dc.date.issued | 2014-05-30 |
dc.identifier.citation | Avaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1775 |
dc.description | Waste in food; Food of Animal Origin |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments d'origen animal - Inspecció |
dc.subject | Aliments - Contaminació |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Foods of Animal Origin |
dc.subject.mesh | Food Contamination |
dc.subject.mesh | Food Analysis |
dc.title | Avaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | alimentos de origen animal |
dc.subject.decs | contaminación alimentaria |
dc.subject.decs | análisis de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |