Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-17T12:13:17Z
dc.date.available2015-12-17T12:13:17Z
dc.date.issued2014-05-30
dc.identifier.citationAvaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1775
dc.descriptionWaste in food; Food of Animal Origin
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments d'origen animal - Inspecció
dc.subjectAliments - Contaminació
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFoods of Animal Origin
dc.subject.meshFood Contamination
dc.subject.meshFood Analysis
dc.titleAvaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsalimentos de origen animal
dc.subject.decscontaminación alimentaria
dc.subject.decsanálisis de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record