Nota

Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/1789.2

Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-22T13:29:25Z
dc.date.available2015-12-22T13:29:25Z
dc.date.issued2012-10
dc.identifier.citationDinars de carmanyola a l'entorn laboral [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1789
dc.descriptionDinar; Portaviandes; Feina
dc.description.abstractAquest document mostra recomanacions per la planificació dels menús que es porten a la feina i també, que les condicions higienicosanitàries siguin les correctes.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectTreballadors - Aliments - Aspectes higiènics
dc.subjectDieta
dc.subject.meshWorkers
dc.subject.meshLunch
dc.subject.meshFood Supply
dc.titleDinars de carmanyola a l'entorn laboral
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decstrabajadores
dc.subject.decsalmuerzo
dc.subject.decsabastecimiento de alimentos
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple

VersióÍtemDataNota

*Versió seleccionada