Nota
Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/1789.2
dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-12-22T13:29:25Z |
dc.date.available | 2015-12-22T13:29:25Z |
dc.date.issued | 2012-10 |
dc.identifier.citation | Dinars de carmanyola a l'entorn laboral [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1789 |
dc.description | Dinar; Portaviandes; Feina |
dc.description.abstract | Aquest document mostra recomanacions per la planificació dels menús que es porten a la feina i també, que les condicions higienicosanitàries siguin les correctes. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Treballadors - Aliments - Aspectes higiènics |
dc.subject | Dieta |
dc.subject.mesh | Workers |
dc.subject.mesh | Lunch |
dc.subject.mesh | Food Supply |
dc.title | Dinars de carmanyola a l'entorn laboral |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | trabajadores |
dc.subject.decs | almuerzo |
dc.subject.decs | abastecimiento de alimentos |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |