Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2019-03-19T08:28:30Z
dc.date.available2016-02-01T11:50:56Z
dc.date.available2019-03-19T08:28:30Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationRecomanacions per millorar la qualitat de les programacions de menús a l'escola. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2017.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1847.2
dc.descriptionMenús escolars; Programació; Educació alimentària
dc.description.abstractLa importància que el procés d'adquisició d'hàbits alimentaris té amb relació al desenvolupament de la persona i de la seva salut és cada cop més evident. La població en edat escolar es troba en una etapa idònia per a l'adquisició d'hàbits, a través d'una educació alimentària que impliqui necessàriament l'entorn familiar i escolar. Aquest document descriu unes recomanacions per una nutrició saludable i equilibrada en menús escolars.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMenjadors escolars - Planificació
dc.subjectHàbits alimentaris
dc.subjectEscolars - Aliments
dc.subject.meshMenu Planning
dc.subject.meshFood Habits
dc.subject.meshSchool Feeding
dc.titleRecomanacions per millorar la qualitat de les programacions de menús a l'escola
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsplanificación del menú
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.subject.decsalimentación escolar
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple

VersióÍtemDataNota

*Versió seleccionada