Guia per a la prevenció i el control de la infecció per Escherichia coli O157:H7 i altres E. coli verotoxígenes
Resum
La Guia per a la prevenció i el control de la infecció per E. coli O157:H7 i
altres E. coli verotoxígenes ha estat elaborada
per oferir als professionals sanitaris i de la indústria alimentària una actualització
de l’epidemiologia i les mesures de prevenció i control d’aquesta
infecció.
Paraules clau
Control d'infeccions; Malalties infeccioses emergents; Prevenció
Citació recomanada
Domínguez-García À, Gosálbez-Rafel P, Llorens-Jové ME, Llovet-Pellejero T, Mirelis-Otero B, Planes-Magriñà E, et al. Guia per a la prevenció i el control de la infecció per Escherichia coli O157:H7 i altres E. coli verotoxígenes. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2001. (Quaderns de salut pública; 15).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1980Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: