Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2016-06-30T11:54:50Z
dc.date.available2016-06-30T11:54:50Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationL’alimentació saludable a l’entorn laboral: recomanacions per millorar l’equilibri nutricional dels àpats i del contingut de les màquines expenedores d’aliments i begudes [fullet]. Barcelona: Departament de Salut; 2007.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2173
dc.descriptionÀpats; Entorn laboral; Equilibri nutricional
dc.description.abstractLa forma d’alimentar-se en l’entorn laboral, on les treballadores i els treballadors passen més d’una tercera part del dia, és fonamental per gaudir d’una vida saludable. Aquest document presenta una sèrie de recomanacions amb l'objectiu de millorar la qualitat nutricional dels àpats ingerits a l'entorn laboral.
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Salut
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectEntorn de treball
dc.subjectMàquines expenedores
dc.subjectAlimentació
dc.subject.meshWork
dc.subject.meshDiet, Food, and Nutrition
dc.subject.meshFood Dispensers, Automatic
dc.titleL’alimentació saludable a l’entorn laboral: recomanacions per millorar l’equilibri nutricional dels àpats i del contingut de les màquines expenedores d’aliments i begudes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsdieta, alimentación y nutrición
dc.subject.decstrabajo
dc.subject.decsdispensadores automáticos de alimentos
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple