Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 59-78 d 212
-
Data de caducitat en productes llescats o tallats en porcions, preenvasats en comerç minorista [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Data de caducitat o de consum preferent?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Les dates t'ajuden a no malbaratar aliments: gestiona la nevera i el rebost amb l'ajuda de les dates [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Del restaurant a casa: emporta't amb seguretat els aliments que no has consumit [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentari [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021) -
Dia Mundial de la Seguretat Alimentària [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
Durant l'embaràs, aliments segurs més que mai [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012) -
Elabora conserves casolanes de forma segura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-07) -
Encefalitis vírica per paparres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Ep, les mans ben netes!: material guia pel professorat [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-10) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03)