Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 81-100 d 212
-
Fruita fresca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015) -
FTALATS en materials en contacte amb aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Els greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01)