Visualitza Seguretat Alimentària - SA per matèria "Aliments - Avaluació del risc"
Ara mostrant els elements 1-10 d 10
-
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Els microorganismes més persistents en els entorns de producció i processament d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01)