xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-20 d 27
-
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11) -
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
Del restaurant a casa: emporta't amb seguretat els aliments que no has consumit [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Ep, les mans ben netes!: material guia pel professorat [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Listeriosi: els grups de risc han de prendre precaucions especials
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01-13) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
No malbaratis la carn
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
No malbaratis: aprofita les sobres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)