xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
-
Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-10) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03) -
L’òxid d’etilè i el risc que comporta
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09)