Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2016-09-06T11:19:22Z
dc.date.available2016-09-06T11:19:22Z
dc.date.issued2005-11
dc.identifier.citationButll Epidemiol Catalunya. 2005;26(11).
dc.identifier.issn0211-6340
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2231
dc.descriptionEpidemiologia; Salut pública; Catalunya
dc.description.abstractPresència de contaminants del Conveni d’Estocolm en els aliments de Catalunya. Part I. Plaguicides organoclorats
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Salut
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectEpidemiologia - Catalunya
dc.subjectSalut pública - Catalunya
dc.subjectMalalties transmissibles - Catalunya
dc.subject.meshEpidemiology
dc.subject.meshCommunicable Diseases
dc.subject.meshPUBLIC HEALTH
dc.titleButlletí epidemiològic de Catalunya - 2005, Volum XXVI, Número 11, novembre
dc.title.alternativeBEC
dc.title.alternativeButll Epidemiol Catalunya
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.dlB. 9672-1980
dc.subject.decsepidemiología
dc.subject.decsenfermedades transmisibles
dc.subject.decsSALUD PÚBLICA
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple