Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2016-10-06T10:30:16Z
dc.date.available2016-10-06T10:30:16Z
dc.date.issued2016-02
dc.identifier.citationCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2351
dc.descriptionSector carni; Mostratge; Microbiologia
dc.description.abstractL’objecte d’aquest document és fixar els paràmetres, els criteris, les obligacions i la tramitació per a l’autorització de la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de la Comissió, de 15 de novembre de 2005, relatiu als criteris microbiològics aplicables als productes alimentaris, per tal de desenvolupar el que preveu l’últim paràgraf del capítol 3 de l’annex del Reglament.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectEscorxadors - Dret i legislació
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subject.meshAbattoirs
dc.subject.mesh/legislation & jurisprudence
dc.subject.meshFood Inspection
dc.titleCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 5065-2016
dc.subject.decsmataderos
dc.subject.decs/legislación & jurisprudencia
dc.subject.decsinspección alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple