Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-12 d 12
-
10 recomanacions d’higiene a la cuina [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09) -
Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
No malbaratis: llet i productes lactis frescos
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Els productes fitosanitaris: què regula la legislació europea? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Recomanacions de seguretat alimentària per a l'entrega dels menús escolar a les famílies: recomanacions adreçades al centre educatiu [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07) -
El rentat de fruites i verdures, pas a pas [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-06)