Cerca
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(2018-09)
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la ...
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
(2017-06)
Aquest document s’ha elaborat amb la finalitat de recollir i harmonitzar els requisits de seguretat i d’higiene dels aliments que han de complir les entitats socials que intervenen en la donació dels aliments en les diverses ...
Recomanacions d'higiene de fruites i hortalisses en la restauració [cartell]
(2018)
Cartell amb recomanacions adreçades a la restauració per netejar i desinfectar fruites i hortalisses que es consumeixen crues.
Recomanacions de seguretat alimentària per a l'entrega dels menús escolar a les famílies: recomanacions adreçades al centre educatiu [cartell]
(2022-07)
Aquest cartell conté consells sobre seguretat alimentària en el cas que els centres educatius preparin menús escolars per lliurar als infants.
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(2018)
Infografia destinada a explicar als tècnics les expressions de concentració i equivalències d’activitat que es troben en els lleixius d’ús alimentari. També presenta una taula del volum necessari per a preparar l’aigua per ...
Indicació de la data de caducitat (vida útil segura) en embotits cuits, llescats o tallats en porcions, preenvasats en el comerç minorista [cartell]
(2022-09)
Aquest cartell conté informació sobre el procediment per indicar la data de caducitat (vida útil segura) dels embotits cuits, llescats o tallats preenvasats en el comerç minorista.
Recomanacions de seguretat alimentària per als casals d'estiu [fullet]
(2023-03)
Document que recull recomanacions per a les programacions de menús de casals d'estiu amb l'objectiu d'assegurar una alimentació saludable.
Els rentavaixelles industrials [fullet]
(2021-04)
Fullet sobre el funcionament, manteniment i normes d'ús dels rentavaixelles industrials; equipament clau per garantir la seguretat alimentària en els establiments d’elaboració i servei de menjar.