Cerca
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(2018-09)
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la ...
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(2019)
Cartell que explica els passos que cal seguir per la neteja i desinfecció de les llescadores amb l'objectiu de prevenir la listeriosi.
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(2008)
El Reglament (CE) núm. 2160/2003 sobre el control de la salmonel·la i altres agents zoonòtics transmesos pels aliments té com a finalitat que els estats membres i les empreses del sector alimentari i ramader adoptin mesures ...
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(2018-05)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...
Listeriosi: els grups de risc han de prendre precaucions especials
(2018)
Cartell on es detallen les mesures que cal prendre per prevenir la listeriosi, especialment els grups de risc.
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(2018)
Infografia destinada a explicar als tècnics les expressions de concentració i equivalències d’activitat que es troben en els lleixius d’ús alimentari. També presenta una taula del volum necessari per a preparar l’aigua per ...
Els productes fitosanitaris: què es fa abans que es comercialitzin? [cartell]
(2019)
Cartell que explica els processos i protocols que segueixen els productes fitosanitaris abans de la seva comercialització.
La resistència als antimicrobians: què és? [cartell]
(2017)
Els antimicrobians, com els antibiòtics, són substàncies que s'utilitzen per matar microorganismes o evitar que creixin i es multipliquin. S'utilitzen habitualment en medicina humana i veterinària per tractar una gran ...
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(2018-02)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...