Browsing SA - Estudis i informes tècnics by Title
Now showing items 6-25 of 50
-
Canvi climàtic i seguretat alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-03) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
El control de la llet a Catalunya, 2007/2008
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-10) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03) -
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02)