Browsing SA - Estudis i informes tècnics by Title
Now showing items 33-50 of 50
-
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Microplàstics i nanoplàstics en la cadena alimentària: situació actual
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02) -
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022) -
Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21) -
Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10) -
L'ús dels fitosanitaris en l'agricultura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03-01) -
Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-04)