Visualitza SA - Estudis i informes tècnics per matèria "Aliments - Manipulació"
Ara mostrant els elements 1-10 d 10
-
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10)