Visualitza SA - Estudis i informes tècnics per matèria "Aliments - Mesures de seguretat"
Ara mostrant els elements 1-6 d 6
-
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022)