Cerca
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(2008-12)
Estudi que aborda un dels elements clau en la comprensió de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya i l’evolució que aquestes percepcions han tingut al llarg del temps. Es tracta d’estudiar els processos ...
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(2006)
Aquest document és el segon d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals poden ser tractats al llarg ...
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(2004-06)
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(2009-12)
Aquesta Guia és d’aplicació en totes aquelles empreses dedicades a les
activitats de classificació, conservació, transformació o comercialització de
bolets i tòfones.
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(2009-10)
La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions
de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts ...
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(2007)
Aquest document és el tercer d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals productors d’aliments per al ...
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(2005)
Els animals poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per a la prevenció o el guariment de malalties. En el cas d’animals productors d’aliments per al consum humà, això pot donar lloc ...
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(2009-03)
L’elaboració de menjars per a una persona al·lèrgica a un aliment, requereix una atenció especial que s’inicia amb el disseny dels menús i que cal mantenir fins que es serveixi el plat. Aquest manual ofereix consells per ...
El control de la llet a Catalunya, 2007/2008
(2009-12)
Document que exposa les diferents activitats d’autocontrol que realitzen els operadors econòmics en el sector de la llet i els seus derivats, en cada una de les fases de la cadena alimentària. Així mateix, s’hi descriuen ...
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(2007)
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya està orientat en definitiva a oferir a la població
els més alts nivells de seguretat alimentària que siguin possibles en cada moment.
Tanmateix, cal considerar que el Pla ...