Cerca
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(2013-06)
Aquesta guia vol ser una eina perquè els excedents alimentaris consumibles
que els establiments de restauració i comerç minorista no
poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de
les entitats ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
(2012-02)
La GPCH vitivinícola s’estructura en dues parts ben diferenciades: la primera part està dedicada als
programes de prerequisits i registres derivats, a més conté tots els plans voluntaris que configuren el
sistema d’higiene ...
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(2018-04)
S’avaluen diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva. Alhora és té en compte l’actual context normatiu, els riscos/beneficis ...
L'ús dels fitosanitaris en l'agricultura
(2018-03-01)
Dossier d'informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb l'ús de fitosanitaris en l'agricultura. L'estratègia no passa tant per evitar la utilització de fitosanitaris, sinó per promoure la ...
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(2004-06)
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(2009-12)
Aquesta Guia és d’aplicació en totes aquelles empreses dedicades a les
activitats de classificació, conservació, transformació o comercialització de
bolets i tòfones.
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(2015-03)
Aquesta guia pretén ajudar els responsables dels restaurants i també els treballadors (cuiners,
cambrers, etc.) a interpretar la diversitat de normatives legals de seguretat i higiene dels aliments
que provenen de la ...
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(2018-04)
El document revisa les causes, intrínseques i extrínseques, i els mecanismes de degradació dels aliments i el sistema de marcatge de dates als envasos. Segons aquesta revisió, estableix uns
criteris i uns períodes per al ...
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(2007)
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya està orientat en definitiva a oferir a la població
els més alts nivells de seguretat alimentària que siguin possibles en cada moment.
Tanmateix, cal considerar que el Pla ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(2012-12)
L’objectiu d’aquesta Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’elaboració d’oli d’oliva verge
és identificar i avaluar els diferents perills significatius per a la seguretat alimentària a l’hora
d’elaborar l’oli ...