Total de visites
Visites | |
---|---|
SA ... | 524 |
Total de visites per mes
d’octubre 2023 | de novembre 2023 | de desembre 2023 | de gener 2024 | de febrer 2024 | de març 2024 | d’abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
SA ... | 6 | 5 | 3 | 11 | 7 | 3 | 5 |
Visites per país
Visites | |
---|---|
Espanya | 157 |
Estats Units | 116 |
Suècia | 39 |
Irlanda | 16 |
Alemanya | 11 |
Regne Unit | 10 |
Rússia | 8 |
Turquia | 7 |
França | 5 |
Itàlia | 5 |
Visites per ciutat
Visites | |
---|---|
Barcelona | 60 |
Dublin | 16 |
Ashburn | 14 |
Mountain View | 14 |
Chandler | 13 |
Woodbridge | 10 |
Southend | 9 |
Mersin | 7 |
Sunnyvale | 7 |
Alicante | 5 |
Documents més visitats
Visites | |
---|---|
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques | 1967 |
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total | 1218 |
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració | 1167 |
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític | 726 |
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge | 697 |
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles | 457 |
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista | 444 |
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016 | 429 |
Microplàstics i nanoplàstics en la cadena alimentària: situació actual | 420 |
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control | 407 |