Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-03-14T12:07:05Z
dc.date.available2017-03-14T12:07:05Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationEls greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2721
dc.descriptionGreixos trans; Àcids grassos trans; Dieta
dc.description.abstractInfografia sobre els greixos trans, que també es denominen “àcids grassos trans”, són un tipus de greixos que poden ser produïts industrialment quan es produeixen olis parcialment hidrogenats.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectÀcids grassos insaturats
dc.subjectDieta
dc.subjectHàbits alimentaris - Unió Europea
dc.subject.meshDietary Fats, Unsaturated
dc.subject.meshFood Habits
dc.subject.meshEuropean Union
dc.titleEls greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsgrasas dietéticas insaturadas
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.subject.decsUnión Europea
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple