dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2017-03-14T12:07:05Z |
dc.date.available | 2017-03-14T12:07:05Z |
dc.date.issued | 2016 |
dc.identifier.citation | Els greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2721 |
dc.description | Trans fat; Trans fatty acids; Diet |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Àcids grassos insaturats |
dc.subject | Dieta |
dc.subject | Hàbits alimentaris - Unió Europea |
dc.subject.mesh | Dietary Fats, Unsaturated |
dc.subject.mesh | Food Habits |
dc.subject.mesh | European Union |
dc.title | Els greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | grasas dietéticas insaturadas |
dc.subject.decs | conducta alimentaria |
dc.subject.decs | Unión Europea |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |