Nota

Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/2760.3

Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-04-26T08:37:55Z
dc.date.available2017-04-26T08:37:55Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationQuatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2760
dc.descriptionSeguretat dels aliments; Higiene dels aliments; Normes
dc.description.abstractTríptic informatiu sobre quatre normes bàsiques per garantir la seguretat dels aliments que preparem.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleQuatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]
dc.title.alternativeCuatro normas para garantizar la seguridad de los alimentos que preparamos [tríptic]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 21.018-2005
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.subtypeTríptic
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple

VersióÍtemDataNota

*Versió seleccionada