Nota
Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/2760.3
dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T08:37:55Z |
dc.date.available | 2017-04-26T08:37:55Z |
dc.date.issued | 2005 |
dc.identifier.citation | Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2760 |
dc.description | Seguretat dels aliments; Higiene dels aliments; Normes |
dc.description.abstract | Tríptic informatiu sobre quatre normes bàsiques per garantir la seguretat dels aliments que preparem. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic] |
dc.title.alternative | Cuatro normas para garantizar la seguridad de los alimentos que preparamos [tríptic] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.identifier.dl | B. 21.018-2005 |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.subtype | Tríptic |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |