Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorAssociació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC)
dc.date.accessioned2017-04-26T08:40:01Z
dc.date.available2017-04-26T08:40:01Z
dc.date.issued2015-03
dc.identifier.citationAssociació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC). Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/2762
dc.descriptionOrganic eggs; Production; Commercialization
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes ecològics
dc.subjectOus
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshEggs
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshuevos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record