dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Associació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC) |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T08:40:01Z |
dc.date.available | 2017-04-26T08:40:01Z |
dc.date.issued | 2015-03 |
dc.identifier.citation | Associació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC). Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/2762 |
dc.description | Organic eggs; Production; Commercialization |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Productes ecològics |
dc.subject | Ous |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Eggs |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | huevos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |