Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-04-27T11:43:35Z
dc.date.available2017-04-27T11:43:35Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationColesterol: què cal saber-ne? [tríptic]. Barcelona: Departament de Salut; 2004.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2819
dc.descriptionColesterol a la sang; Prevenció; Alimentació equilibrada
dc.description.abstractUn de cada cinc catalans presenta un nivell elevat de colesterol a la sang; aquest tríptic ofereix informació sobre una alimentació equilibrada com un primer pas per prevenir i tractar les malalties cardiocirculatòries.
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Salut
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectDieta
dc.subjectColesterolèmia - Prevenció
dc.subject.meshHypercholesterolemia
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshFood Habits
dc.titleColesterol: què cal saber-ne?
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 45.285-2004
dc.subject.decshipercolesterolemia
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.type.subtypeTríptic
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple