Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorCastell-Garralda, Victòria
dc.contributor.authorTimoner-Alonso, Isabel
dc.contributor.authorVicente-Tascón, Emilio
dc.contributor.authorGómez-Catalán, Jesús
dc.contributor.authorLlobet-Mallafré, Joan M.
dc.contributor.authorPerelló-Berenguer, Gemma
dc.contributor.authorNadal-Lomas, Martí
dc.contributor.authorCentrich-Carpenter, Francesc
dc.contributor.authorCalderón-Delgado, Josep
dc.date.accessioned2017-05-17T08:50:42Z
dc.date.available2017-05-17T08:50:42Z
dc.date.issued2016-04
dc.identifier.citationCastell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E, Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM, Perelló-Berenguer G, et al. Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2886
dc.descriptionIode; Llet; Dieta
dc.description.abstractEstudi que analitza l’exposició dietètica de iode, amb especial èmfasi a la llet, i avalúa el possible risc per a la salut, per excés o per defecte, derivats de la ingesta dietètica de iode per la població catalana.
dc.language.isocat
dc.language.isoeng
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofEstudis de dieta total
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIode
dc.subjectLlet - Anàlisi
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshIodine
dc.subject.meshMilk
dc.titleEstudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
dc.title.alternativeTotal diet study of iodine and the contribution of milk in the exposure of the catalan population
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsyodo
dc.subject.decsleche
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM] Grup de Recerca en Toxicologia, GRET-CERETOX (INSA UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Perelló-Berenguer G, Nadal-Lomas M] Foodrisk-XXI, Tarragona, Spain. Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental, TECNATOX, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Centrich-Carpenter F, Calderón-Delgado J] Servei de Química, Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Ajuntament de Barcelona, Barcelona, Spain. Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple