dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Espeitx Bernat, Elena |
dc.contributor.author | Caceres Nevot, Juanjo |
dc.date.accessioned | 2017-05-23T11:07:13Z |
dc.date.available | 2017-05-23T11:07:13Z |
dc.date.issued | 2008-12 |
dc.identifier.citation | Espeitx E, Càceres J. Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2905 |
dc.description | Seguretat alimentària; Comunicació; Consumidors |
dc.description.abstract | Estudi que aborda un dels elements clau en la comprensió de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya i l’evolució que aquestes percepcions han tingut al llarg del temps. Es tracta d’estudiar els processos d’informació i la generació de coneixements que segueixen els consumidors catalans en relació amb les qüestions que giren al voltant de la seguretat alimentària, tant des de la perspectiva de les pràctiques que adopten en preparar i manipular els aliments com des de la formació de percepcions sobre els sistemes de seguretat alimentària a Catalunya. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | eng |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject | Riscos per a la salut - Comunicació |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Health Communication |
dc.title | Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques |
dc.title.alternative | Information and consumer knowledge about food safety in Catalonia: exploring communication methods that generate confidence and good habits |
dc.title.alternative | Información y conocimientos sobre la seguridad alimentaria entre los consumidores catalanes: exploración de formas comunicativas generadoras de confianza y buenas prácticas |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | Gi. 1367-2008 |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | comunicación sanitaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Espeitx E] Centre d'Enseyament Superior en Nutrició i Dietética (CESNID-UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Càceres J] ANSOAP, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |