Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorEspeitx Bernat, Elena
dc.contributor.authorCaceres Nevot, Juanjo
dc.date.accessioned2017-05-23T11:07:13Z
dc.date.available2017-05-23T11:07:13Z
dc.date.issued2008-12
dc.identifier.citationEspeitx E, Càceres J. Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2905
dc.descriptionSeguretat alimentària; Comunicació; Consumidors
dc.description.abstractEstudi que aborda un dels elements clau en la comprensió de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya i l’evolució que aquestes percepcions han tingut al llarg del temps. Es tracta d’estudiar els processos d’informació i la generació de coneixements que segueixen els consumidors catalans en relació amb les qüestions que giren al voltant de la seguretat alimentària, tant des de la perspectiva de les pràctiques que adopten en preparar i manipular els aliments com des de la formació de percepcions sobre els sistemes de seguretat alimentària a Catalunya.
dc.language.isocat
dc.language.isoeng
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectRiscos per a la salut - Comunicació
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshHealth Communication
dc.titleInformació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
dc.title.alternativeInformation and consumer knowledge about food safety in Catalonia: exploring communication methods that generate confidence and good habits
dc.title.alternativeInformación y conocimientos sobre la seguridad alimentaria entre los consumidores catalanes: exploración de formas comunicativas generadoras de confianza y buenas prácticas
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlGi. 1367-2008
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decscomunicación sanitaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Espeitx E] Centre d'Enseyament Superior en Nutrició i Dietética (CESNID-UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Càceres J] ANSOAP, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple