dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Espeitx Bernat, Elena |
dc.contributor.author | Caceres Nevot, Juanjo |
dc.date.accessioned | 2017-05-23T11:13:46Z |
dc.date.available | 2017-05-23T11:13:46Z |
dc.date.issued | 2012-02 |
dc.identifier.citation | Espeitx Bernat E, Càceres Nevot J. Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2907 |
dc.description | Noves tecnologies; Alimentació; Opinió pública |
dc.description.abstract | Informe que examina les percepcions generals sobre els usos de les aplicacions tecnocientífiques en la producció, elaboració i conservació dels aliments; analitza la construcció de les percepcions socials sobre la biotecnologia aplicada a l’alimentació a Catalunya i compara la construcció de percepcions socials sobre la biotecnologia amb la construcció de percepcions al voltant d’altres tecnologies. El seu objectiu és establir els factors que predisposen cap a l’acceptació i el rebuig de les noves tecnologies aplicades a l’alimentació per part de la ciutadania catalana. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | eng |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Biotecnologia - Catalunya - Opinió pública |
dc.subject | Aliments - Indústria i comerç - Innovacions tecnològiques - Catalunya - Opinió pública |
dc.subject | Aliments - Conservació - Innovacions tecnològiques - Catalunya - Opinió pública |
dc.subject.mesh | Food Technology |
dc.subject.mesh | Public Opinion |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.title | Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya |
dc.title.alternative | Las nuevas tecnologías aplicadas a la alimentación: factores de aceptación y rechazo en Cataluña |
dc.title.alternative | New technologies applied to food: acceptance and rejection factors in Catalonia |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 10869-2012 |
dc.subject.decs | tecnología de alimentos |
dc.subject.decs | opinión pública |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | ANSOAP, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |