Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-06-20T06:48:12Z
dc.date.available2017-06-20T06:48:12Z
dc.date.issued2012-10
dc.identifier.citationAcsa brief. 2012 oct.
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2923
dc.descriptionAliments; Riscos emergents; Seguretat alimentària
dc.description.abstractL’Acrilamida
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleAcsa brief - 2012, 07-octubre
dc.title.alternativeAcsa brief: contaminants de procés
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.dlB. 24.469-2012
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple