Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-06-20T06:49:07Z
dc.date.available2017-06-20T06:49:07Z
dc.date.issued2011-03
dc.identifier.citationAcsa brief. 2011 març
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2926
dc.descriptionFood; Food safety; Food risk assessment
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleAcsa brief - 2011, 03-març
dc.title.alternativeAcsa brief: residus de la producció agroalimentària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.dlB. 24.469-2012
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record