dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2017-07-06T09:07:38Z |
dc.date.available | 2017-07-06T09:07:38Z |
dc.date.issued | 2003 |
dc.identifier.citation | Què cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les escoles i llars d'infants [fullet]. Barcelona: Departament de Sanitat i Seguretat Social; 2003. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3008 |
dc.description | Toxiinfeccions alimentàries; Prevenció; Higiene alimentària |
dc.description.abstract | Fullet informatiu sobre les pràctiques higièniques que han de tenir en compte els responsables dels menjadors escolars en l'elaboració dels aliments per prevenir toxiinfeccions alimentàries. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Departament de Sanitat i Seguretat Social |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Escoles |
dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.subject.mesh | Schools |
dc.title | Què cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les escoles i llars d'infants |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.identifier.dl | B. 28.996 /2003 |
dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.subject.decs | escuelas |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |