dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bosch-Collet, Jaume |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Farré-Rovira, Rosaura |
dc.contributor.author | Lleonart-Bellfill, Ramon |
dc.contributor.author | Llobet-Mallafré, Joan M. |
dc.contributor.author | Mariné Font, Abel |
dc.contributor.author | Nadal-Lomas, Martí |
dc.contributor.author | Salas-Salvadó, Jordi |
dc.contributor.author | Sanchis-Almenar, Vicente |
dc.contributor.author | Timoner-Alonso, Isabel |
dc.contributor.author | Vidal-Carrou, M. Carmen |
dc.date.accessioned | 2018-01-18T10:00:52Z |
dc.date.available | 2018-01-18T10:00:52Z |
dc.date.issued | 2017-04 |
dc.identifier.citation | Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Farré-Rovira R, Lleonart-Bellfill R, Llobet-Mallafré JM, Mariné-Font A, et al. Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3226 |
dc.description | Panga; Avaluació del risc; Arsènic |
dc.description.abstract | El consum de panga, un peix blanc de riu produït en piscifactories al sud-est asiàtic, ha estat controvertit per l’aportació nutricional, el contingut excessiu de contaminants i la sostenibilitat ambiental. Aquest document recull la opinió d’aquest Comitè Assessor sobre els temes de controvèrsia relacionats amb la seguretat d’aquest consum |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Peix - Contaminació |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Arsènic - Toxicologia |
dc.subject.mesh | Fishes |
dc.subject.mesh | Chemical Pollutants |
dc.subject.mesh | Risk Assessment |
dc.title | Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga |
dc.title.alternative | Nutritional and risk assessment of the consumption of pangasius |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | peces |
dc.subject.decs | contaminantes químicos |
dc.subject.decs | evaluación de riesgos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Farré-Rovira R, Lleonart-Bellfill R, Mariné-Font A, Nadal-Lomas M, Salas-Salvadó J, Vidal-Carou MC] Comissió de salut i seguretat alimentària del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Llobet-Mallafré JM, Sanchís-Almenar V] Comissió de contaminants de la cadena alimentària del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departamanet de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |