Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBosch-Collet, Jaume
dc.contributor.authorCastell-Garralda, Victòria
dc.contributor.authorFarré-Rovira, Rosaura
dc.contributor.authorLleonart-Bellfill, Ramon
dc.contributor.authorLlobet-Mallafré, Joan M.
dc.contributor.authorMariné Font, Abel
dc.contributor.authorNadal-Lomas, Martí
dc.contributor.authorSalas-Salvadó, Jordi
dc.contributor.authorSanchis-Almenar, Vicente
dc.contributor.authorTimoner-Alonso, Isabel
dc.contributor.authorVidal-Carrou, M. Carmen
dc.date.accessioned2018-01-18T10:00:52Z
dc.date.available2018-01-18T10:00:52Z
dc.date.issued2017-04
dc.identifier.citationBosch-Collet J, Castell-Garralda V, Farré-Rovira R, Lleonart-Bellfill R, Llobet-Mallafré JM, Mariné-Font A, et al. Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3226
dc.descriptionPanga; Avaluació del risc; Arsènic
dc.description.abstractEl consum de panga, un peix blanc de riu produït en piscifactories al sud-est asiàtic, ha estat controvertit per l’aportació nutricional, el contingut excessiu de contaminants i la sostenibilitat ambiental. Aquest document recull la opinió d’aquest Comitè Assessor sobre els temes de controvèrsia relacionats amb la seguretat d’aquest consum
dc.language.isocat
dc.language.isoeng
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectPeix - Contaminació
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectArsènic - Toxicologia
dc.subject.meshFishes
dc.subject.meshChemical Pollutants
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleValoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga
dc.title.alternativeNutritional and risk assessment of the consumption of pangasius
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decspeces
dc.subject.decscontaminantes químicos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Farré-Rovira R, Lleonart-Bellfill R, Mariné-Font A, Nadal-Lomas M, Salas-Salvadó J, Vidal-Carou MC] Comissió de salut i seguretat alimentària del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Llobet-Mallafré JM, Sanchís-Almenar V] Comissió de contaminants de la cadena alimentària del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departamanet de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple