Resum
Els animals poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per a la prevenció o el guariment de malalties. En el cas d’animals productors d’aliments per al consum humà, això pot donar lloc a l’aparició de residus d’aquestes substàncies als aliments que se’n deriven, com ara la carn, la llet, els ous, etc. Aquests nivells de residus, però, no poden ser de cap manera perjudicials per a la salut dels consumidors. És per això que cal dur a terme les investigacions adequades per tal de controlar l’ús il.legal de substàncies en l’engreix o el tractament d’animals de producció d’aliments per al consum humà.
Paraules clau
Residus alimentaris; Seguretat alimentària; Control
Citació recomanada
Departament de Salut, Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3356Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: