Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2018-05-24T10:49:05Z
dc.date.available2018-05-24T10:49:05Z
dc.date.issued2018-03
dc.identifier.citationAcsa brief. 2018 març-abr.
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3441
dc.descriptionAliments; Riscos emergents; Seguretat alimentària
dc.description.abstractContaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleAcsa brief - 2018, 02-març-abril
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.dlB. 24.469-2012
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple